Wie zijn wij - Sportsa
16817
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16817,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Wie zijn wij

drs. Frank G. Janssen MFP

frank@sportsa.nl

T. 06-22960267

Ik heb met veel interesse economie en bedrijfskunde gestudeerd. Nog steeds beleef ik veel voldoening om nieuwe kennis te vergaren en toe te passen in werkbare oplossingen. Na mijn studie ben ik me bewust gaan richten op financiële planning. Het mooie van dit vak vind ik de combinatie van creativiteit, actualiteit, het noodzakelijke inlevingsvermogen en de mogelijkheid om vaktechnisch de diepte in te kunnen gaan. Binnen dit vakgebied geeft vermogensplanning en -coaching mij de meeste voldoening.

Na een aantal jaar te hebben gewerkt voor financiële dienstverleners, heb ik in 1999 gekozen voor het ondernemerschap. 6 Jaar ben ik eigenaar geweest van een financieel planningskantoor en daarna 10 jaar eigenaar en algemeen directeur van een grotere financieel dienstverlener. In 2012 heb ik succesvol de opleiding Master in Financial Planning gevolgd (cum laude geslaagd). In deze periode leerde ik Ruud Bruns kennen. Wij hebben een aantal jaren succesvol zakelijk met elkaar samengewerkt. In 2015 hebben wij onze ervaring, kennis en passie gebundeld in Sportsa Wealth Management.

Het interessante van Sportsa vind ik dat wij in de positie zijn om ons echt te verdiepen in de wensen en doelstellingen van onze relatie. In deze uitdagende tijd helpen wij ze bij het maken en uitvoeren van de juiste financiële beslissingen.

Op 11 jarige leeftijd ben ik gescout door F.C. Twente. Ik heb de hele jeugdopleiding van deze club doorlopen en in combinatie met voetbal in 2002 mijn HAVO diploma behaald. Vervolgens ben ik 3 jaar als professioneel voetballer bij F.C. Twente actief geweest. In 2005 besloot ik F.C. Twente te verlaten om te gaan spelen bij Go Ahead Eagles in Deventer. Kort na deze stap besloot ik me te gaan richten om mijn maatschappelijke carrière en te gaan spelen in de top van het amateurvoetbal.

Ik ben Management, Economie & Recht gaan studeren aan de Saxion Hogeschool in Enschede. In 2010 heb ik deze opleiding succesvol afgerond en ben ik gaan werken als accountmanager bij een levensverzekeraar in Groningen. In deze periode heb ik Frank Jansen leren kennen en na meerdere uiterst succesvolle jaren van samenwerking in 2015 besloten gezamenlijk Sportsa Wealth Management op te richten.

Naast het helpen en maken van juiste financiële beslissingen vind ik het belangrijk dat Sportsa er écht is voor de topsporter. Niet alleen als financieel adviseur, maar ook als vertrouwenspersoon bij het maken van (maatschappelijke) keuzes tijdens en na de actieve sportcarrière van deze topsporter.

Ruud Bruns

ruud@sportsa.nl

T. 06-27447964

16-9_ruud-en-frank_mg_0574_aj