Waar vind je goed advies? - Sportsa
16891
post-template-default,single,single-post,postid-16891,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Waar vind je goed advies?

Waar vind je goed advies?

Waar vind je goed advies?

De tijd dat banken nog aandacht hadden voor hun individuele klanten lijkt ver achter ons. De lokale en regionale bankfilialen zijn vervangen door pinautomaten. Waar je voorheen nog persoonlijk contact had met een accountmanager, werken banken nu voornamelijk met een callcenter. Vermogensgrenzen voor private banking worden door verschillende banken inmiddels opgetrokken van €250.000,-  naar €500.000,- en soms zelfs €1.000.000,-. Onder die grenzen mag je het doen met standaard beleggingsproducten. Alsof je niet belangrijk bent. Graag bieden wij jou wél die diensten die je voorheen alleen kreeg als je een ‘private banker’ had.

Zou het niet fijn zijn als je weet dat er altijd iemand met je meekijkt op persoonlijk financieel gebied? Iemand die er samen met jou voor zorgt dat je de gewenste levensstijl kunt bereiken en vasthouden. Ook op het moment dat je stopt met werken. Dat je niet alleen alles uit je zakelijk leven kunt halen, maar ook kunt genieten van de zaken die er voor jou toe doen. Wij begeleiden je graag en persoonlijk  om je financiële leven gezond te houden. Zaken als jouw huis, jouw leven, jouw dromen, jouw pensioen, jouw vermogen, de studie van kinderen en jouw oude dag. Zaken waar wij specialist in zijn. Als een soort ‘financiële huisarts’.

Mogen wij je uitnodigen om op onze kosten een oriënterend gesprek te hebben hoe we je op financieel gebied kunnen helpen het leven te leiden dat je wilt? Vandaag en in de toekomst?

Neem dan contact op.

Als je hulp wilt bij de voorbereiding op je leven na je sportcarrière of met elk ander aspect van uw financiële lifestyle planning, bel ons dan op 085-3035732 of e-mail ons op info@sportsa.nl.